Torsdag

Sjuk idag också.. Har inte gjort så mycket.. Igår åt jag på donken, och sen fikade kladdkaka. dom var inte klara med visningen förns typ halv nio.. så då var jag hemma, kollade på tv och typ somnade 12.. Vaknade imorse och kände att jag inte orkade, och nu vill jag åka och shoppa och klippa mig ! .. Vi får se hur det blir med den saken. Puss på er !

tingeling

Nu har jag precis duschat, har varit hemma från skolan idag för jag har ont i ryggen . Hjälpte mamma och städa lite för vi ska sälja vårat hus, så det kommer folk och tittar ikväll klockan sex. Så vi får inte vara hemma då, så ikväll blir det ut och äta. Nu ska jag fixa mig lite, platta håret osv. och fixa klart det sista. puss på er !


090323

hejhej, idag va det kaos i skolan då som vanligt. Problemen började på andra lektionen, då jag blev kallad fitta och horaoch sedan sa den personen att han skulle så mig också?, jag ahr ju varit vän med honom hur länge som helst fattar inte hur han sa så till mig men aja har ialalfall rett ut ett av bråken som tur, jag som tyckte jag har jätte duktig i ksolan skötte mig coh allt sen ba kommer det massa problem, har ju max varit på fem lektioner på dessa två dagar och det är inte många lektioner asså! , Men vi får hoppas att det blir bättre imorgon!, känns väldigt omoget alltihopa !
Efter skolan va jag med olivia och ida hemma hos mig vi pluggade lite eller jag pluggade ialalfall ida och olivia satt ju mest vid datan, när jag var klar gick vi ut och vid sju åkte jag till mamma en stun, och vid halv nio var jag hemma och nu sitter jag och tittar på dh. När det är slut ska jag plugga lite so har ju ändnå prv på torsdag, men kommer itne skriva så mycket mer så nu säger jag godnatt!

Felicia

Dags för dh

ska titta på dh nu, skriver vad jag gjort när den är slut, pusshej så länge :)<3

Felicia

Tisdag

Idag gick jag upp kvart i åtta, klädde på mig och åkte till skolan. Hade utvecklingssamtal som gick ganska bra faktiskt.. Sen har jag haft 3 lektioner och nu är jag hemma. Har inte så mycket att säga, ha det bra puss !

Tillbaka!

Så då är jag tillbaka då, fifan har haft världen hemskaste helg mer än så får ni inte veta tyvärr men hemsk har den iallafall varit!, fredagen vart lyckad men inte själva helgen då! aja försöker tänka på annat.
Var iallafall i skolan idag, vat ju kaos, rykten hit och rykten dit och den snacka skit om den och lalalala .. nu när jag tänker efter va det ju väldigt omoget men men nu blev det som det blev!
Efter skolan gick sabina melina och linda hem till mig, vi gjorde inte så mycket faktiskt, men sabina och linda gick ialalfall hem och jag földe med melina hem för hon skulle äta! När hon ätit klart hade melina bestämt att vi skulle åka till rosersberg och titta på en killes träning, så vi åkte dit, hittade själv klart inte till träningen gick runt massa hus, men så kom vi fram till en träningshal så träffar vi på två små killar, hur gammal kunde odm ha varit .. hmm ungefär sex åt gammla, men vi frågade vart det fanns någon träning, men vi hittade ingen jävla fotbolls träning och vill ni veta varför jo för den var i märsta men min underbara kompis melina hade fått för sig att dne va i rosersbarg, HAHA ja men vi åkte iallafall hem, så kom olivia så var vi med henne och kom hem nyss. Nu ska jag leta upp en meny från frankriske har det i läxa sen har jag en no läxa till imorgon men har inte böckerna hemma .. så får göra det i skolan istället eller något, men ska ialalfall dra och eftersom jag inte skriver mer idag så säger jag även godnatt med detta inlägg!

Förresten tycker ni vi borde ha en frågestund, om ni inte kommenterar att vi borde det så blir det ingen frågestund heler xd


Ge mig sommar!

Felicia

Hejsan.

Bloggningen har gått sådär... Både för mig och Felicia. Men hoppas det fixar sig snart iaf :)
Idag var jag i skolan, sen på akuten. orkar inte förklara varför. nu är jag iaf hemma, mår sådär och tror jag ska sova en stund. pusspuss...

paus

orkar inte skriva den här helgen mår så jävla dåligt, men hade iallaall sjukt kul i fredags, puss vi hörs på måndag hoppas jag !
Felicia

gratisgratis

Gratis saker på internet

lördag

orkar inte blogg, puss

förlåt

fölåt har inte skrivit på hela dan, men först va jag i skolan slutade runt två sen åkte jag och emlina till väsby och nu sitter vi här och har ganska tråkigt men vi ska snart hem, orkar tyvärr itne skriva mer men ska ut sen med melina ohc sabina så vi får se när jag komemr hem skriver antagligen då eller imorgon när ajg vaknat, pusshej och ha världens bästa fredag kväll :D<3

Felicia

Hemma tidigt

Nu är jag hemma, gick hem tidigare för jag har jätte ont i magen.. Ska snart försöka äta någonting och sen bara vila.. Kanske sova en stund eller liknande.. Jaja, har inget mer att skriva, ha det bra . puss


090319

hejhej, förlåt men hann faktiskt inte skriva innan jag gick, men jag åkte till väsby med evelina olivia och ida, köpte massa saker jag behövde men eftersom jag har hur mycket läxor som helst just nu som ska vara klart till imorgon så hinner jag inte ta kort på dom idag så ni får bilder imorgon istället, ja snart är det helg då, elle rimorogn är det fredag rättare sagt, vad ska ni hitta på då ? , jag ska inte göra någoting, vet bara att jag ska vara med olivia senare på kvällen eller något, aja orkar inte skriva i detaljer vad jag gjort idag och så, va med sabina nyss också ifall ni ville veta det, emn nu måste jag sätta igång med plugget har en hel uppsats plus engelskan -.- ,  justja jag måste prata med min mamma och pappa angående skolan ooooooh fan ajg orkar inte mer aja vi härs imorgon eller kanske senare ikväll men om jag inte skriver mer idag så godnatt!
Felicia

igår / idag

Hejsan !
Ja, jag skrev inte något igår kväll. Men jag var ute med antonia och vi träffade cindy, sen hämtade jag min mascara hos felicia så var vi ute en stund, sen åkte jag med familjen till kista och åt . Jag åt någon sorts macka med grillad kycklingo hc sallad i . Det var jätte gott ! Och marängswiss till efterrätt ! sen åkte jag hem typ 10 och då var jag sjukt trött , så fixade lite grejer sen somnade jag ..

Idag så har jag varit i skolan, hade matte prov och det gick jätte bra ! Sen åkte jag,mathilda,antonia och isabelle till eurostop för att försöka fixa prao.. Men allt det där är helt knas.. Vi får se hur det blir. Sedan åkte vi hem och jag och syster gick och åt pizza. Och nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag gör. Har ont i kroppen och är trött.. Vi får väll se vad som händer. PUSS PÅ ER !

elin

Godmorgon

ja godmorgon, nu är jag vaken har fortfarande värsta träningsvärken men men .. har inget speciellt att skriva riktigt ni vet redan allt jag ska göra idag ju. Men vad ska ni hitta på för kul ?
Juste jag måste skriva om en känd kyrka i frankrike fick det i läxa i måndags måste vara klar med den imorgon :|
så det måste jag ju också göra, nej men vet ni vad nu ska jag faktiskt börja fixa mig men vi hörs antagligen efter skolan om jag hinner skriva lite annars blir det när jag kommer hem. pusshej !


Tihihi jag och min älskade sabina (a)<3

Felicia

Godnatt

nu ska jag sova, men vi hörs imorogn. Godnatt! <3

Felicia

090318

förlåt skrev aldrig när jag kom hem men så här blev det, jag gick ner till stationen tänkte åka till väsby med evelina men orkade inte så jag olivia ida och melina gick hem till mig va hos mig ett tag sen gick vi ut , det va ju så himla bra väder asså, e så himla glad att solen äntligen kommer fram coh att snön är på väg att försvinna, hej till våren coh hejdå till vintern liksom! men så var vi ute ett tag, sen gick vi till ekilla va där lite och sen gick vi till melina för hon skulle äta, när hon hade ätit klart gick vi till uh, ida åkte hem vid sju ungefär och melina stack hem vid halv nio, så jag var med olivia ett tag, vi typ snacka lite och sånt, och imorogn ska jag olivia och kanske melina & ida åka till väsby får se om sabina också följer med vet inte ritkigt, men jag ska iallafall köpa strumbyxor och en tunika eller kjol eller något men tar kort på det sen och lägger upp på bloggen! men om jag hinner skriver jag imorogn på morgonen sen skriver jag innan jag åker till väsby kanske men vi får se, tänkte att ni kanske ville veta, aja jag har typ världens största träningsvärk i benet som jag har gnällt om hela dagen det gör skit ont ! men ska fortsätta sitta vid datan skriver ett godnatt inlägg innan jag lägger mig, pusshej vi hörs snart igen! <3

Felicia


Lets go,

Nu går jag , vi hörs sen !



puss !

vårtecken

Nu är jag hemma !
Och det har blivit ändrade planer. Musik lektionen utgick, så jag behövde inte åka tillbaka till skolan. Så jag och mamma har varit och gjort ett ärende i ett par timmar. Och snart så ska jag fixa mig för att sedan gå ut med Antonia !( och fixa ärende nummer 2 idag)  Det är sjukt fint väder ! Jätte varmt , om man bortser från att det blåser. Men vårtecken börjar komma och jag är hur glad som helst för det ! Men nu ska jag äta klar min macka, så får vi höras senare ! Pusspusspusspuss !

elin

hemma

ja nu är jag hemma, har inte slutat än, men är hemma för att hämta ett batteri till mp3:n som dog, men min lektion börjar om tio minuter så ska snart springa tillbaka till skolan, men tänkte bara att ajg kunde skriva ett inlägg innan jag går, emn vi hörs om någon timme, har bara en So lektion sen ska jag hem, skriver så fort jag är hemma igen, men nu måste jag verkligen sätta fart pusshej!

Felicia

Alla dessa gratissidor

Det finns sjukt många, men vem gillar inte att få hem gratis presentkort osv? Jag tänkte bara skriva om alla, (mest för jag har tråkigt)

Gratismakeup -

alla vet väll om den här, man samlar ihop poäng genom att besöka hemsidor eller göra erbjudanden, värva vänner osv.  Dom har också många tävlingar, Tillexempel just nu är det en tävling om att du kan vinna en digital kamera från samsung i valfri färg. I love it !
Presentkorten är :

Kicks : 150 kr / 250 kr,

Åhlens :150 kr/ 250 kr

H&M :150 kr / 250 kr 

Nelly.com : 150 kr / 250 kr



Gratiskläder -
exakt samma som gratismakeup, samma personer som skapat sidan osv. enda skillnaden är presentkorten.
Presentkorten är :
H&M :
150 kr / 250 kr
JC : 150 kr / 250 kr
Nelly.com : 150 kr / 250 kr


Gratismode -
jag anser att det här är den bästa av alla gratissidor. man gör samma saker som på dom ovan. Fast jag tycker det är mycket lättare att samla poäng. Och sen är det lite annorlunda med vad man får. ( man får upp till 50 poäng per person man värvar !! )
Man kan få :
Trisslotter -
250 poäng
Biobiljett - 400 poäng
Presentkort på 300 kr - 750 poäng
Presentkort på 500 kr - 1400 poäng
Presentkort på 100 kr - 2250 poäng



Gratis tv-spel -
Samma personer som gjort gratismakeup och gratiskläder. Man vinner presentkort på game eller siba. ( om man tar presentkort på siba kan man ju köpa en ny mobil, dator, kamera osv.
Presentkorten är :
Siba : 150 kr / 250 kr
Game : 150 kr / 250 kr



Gratis bio -
Samla poäng och få presentkort eller biobiljetter. Man får biobiljetter för 400 poäng och presentkort på upp till 700 kronor. Också kan man få upp till 200 poäng för varje person som man värvar !




Pointshop :
jag Absolut älskar den här sidan ! det går lätt och fort att sammla ihop poäng och sen växlar man det till saker, inte presentkort ! ( fast det finns presentkort man kan välja om man vill ha det också ) det är som en shop online, där man bara samlar ihop poäng och sen får man shoppa vad man vill ha ! Allt från löshår, till lösnaglar, smink ( från Dior tex) , filmer,tv-spel,leksaker .. det finns hur mycket som helst !

PointShop.se



Freestreet -
En ny hemsida, där man också samlar ihop poäng och får presentkort på valfria affärer.


Igår

Måste bara börja med att säga förlåt ! Gud vad Felicia kan blogga när inte jag skriver ! det är underbart ! Men nu är jag iallafall tillbaka, kan skriva om vad jag gjorde igår så kanske ni förstår att jag inte hann skriva.

Jag vaknade och märkte att jag hade försovit mig ( ingen morgonbloggning ) fixade mig fort och sprang till skolan. var i skolan hela dagen tills vi slutade och sen gick jag och Antonia till Konfan. Var där till klockan åtta, gick hem. Duschade och tvättade håret/fönade och plattade håret.  Sen somnade jag. Jag däckade i min säng så ja.. Bloggningen hade jag inte tid med..

Varför jag har tid och skriva nu, när jag egentligen skulle vara i skolan, är för att jag är på min mammas jobb. vi har utedag i skolan och det kan inte jag vara med på. Men jag kommer tillbaka till lunch så .. Dagens måsten :

- Jobba lite med den här bloggen.
- Måste hinna äta lunch
- Ha musik
- Fixa en grej (hemlis;)
- Gå till felicia och hämta tillbaka min mascara

Jag har fullt upp idag, vi får höras senare !

Elin

Godmorgon

ja,då var man vaken då. Våren börjar nog seriöst komma nu för solen har börjat komma fram lite och snön smälter, men vem vet det kanske börjar snöa igen inget jag så hoppas då!
men snart ska jag gå upp och fixa mig, men börjar ju halv nio så kan sitta vid datan ett tag till. Har suttit och nysit hela morgonen, tror jag hopper på att bli sjuk!
Aja nu ska jag titta runt lite har inget att berätta, men vi hörs när jag kommer hem, pusshej!

Felicia

Godnatt

Så nu har jag suttit klart vid datan ska gå och lägga mig nu, kanske skriver imorgon på morognen om jag orkar och hinner, men vi hörs imorogn iallafall godnatt alla små söta läsare!


Haha, ni älskar ju bilder såhär får ni en till :)

Felicia

Dagens låt

lil mama - g slide





En gammal låt men jag älskar den ändå (a)
Felicia

Lista

Jag är:

Blyg:
 Ja!
Smart: ja! 
Långsam: lite
Stressad: Ibland

Snäll: Oftast
Dum: nejdå (a)
Djup: Inte direkt

Öppen:
Mohaha nej.
Ärlig: Ja ;d oftas
Positiv: ibland


Vänskap
Jag har..

Förlorat en bästa vän: Ja!
Sagt att jag älskar en kompis: Ja
Sovit hos en tjejkompis:
Klart jag har..?

Slagit en kompis: ja :Ö
En kompis som vet allt:
Jag tror det

Berättat en hemlighet för en kompis: Ja.

Favoriter

Låt just nu: många
Pryl: Mobil
Film: Twilight.

Bok: jag läser oftast inte.
Lärare i skolan: Ingen!
Plats: Libanon!
Frukt: melooon!


Övrigt
Jag har..

Opererats: Nej.
Cyklat omkull:
haha ja
Sjungit i duschen: Ja alltid
Hoppat på en studsmatta: Ja?

Fobi för något: Nja, typ.

Sett någon dö:
Nej
Varit på begravning: Nej

Sagt att jag hatar någon: Ja


Om livet

Svart eller vitt: Båda, hahah!
Skriva eller tala: Tala

Nagelbitare: nej
Mobil eller MP3: Mobil

Lösgodis eller choklad: lösgodis!

Frukt eller grönsaker: Frukt
Film eller serie: Beror på .
Festa eller ta det lugnt: Fest - människorna beror på också.
Sommar eller vinter:
Sommar såklart!
Fredag eller Lördag:
Lördag

Ljus eller lampa:
Lampa
Kärlek eller vänskap: Vänskap

Bio eller hemmakväll: Bio

Favoritparfym:
finns många favoriter!
Favoritmat: Kebab kanske? ;d donken... vet inte, fetto mat iaf.
Gillar att kramas:
Såklart!
Har du många väskor: Nej har typ tre fyra stycen.
Lyssnar helst på: RnB

Kittlig: ja som fan


Har du någonsin

Ätit sushi/rå fisk:
haha ja
Kramat en kille: Ja ?
Stått på en scen: Ja, många gånger!

Skämtat och ingen förstår: Haha ja! :ö


Jag gillar att

Ge massage: Nej
Få massage: Ja!
Gå promenader: Ja


Övrigt

Svär du mycket:
ja, nästan för mycket!
När duschade du senast:
imorse.

Vad var det sista du skrev till en kompis: vad gör du ? :)<3

Vad gör dig glad: finns mycket som gör mig glad!
Vad skulle du vilja göra nu: sova, är skit trött!

Vart skulle du vilja åka: Turkiet, Italien och frankrike!

Åkt limousine: ja, på min morbrors bröllop!

Varit med i en lokaltidning: Ja

Varit med på tv: tror jag inte, men fick vara med en gång som inbrottsoffer, det var typ en som skulle fråga mig massa hur det känner och ha haft inbrot, haha vem vill vara med på sånt ? :Ö

Har en mobil: Ja självklart ?
Söndagssysselsättning:
sova tv och plugg

Gitarr eller Piano: Piano,

CSI eller Prison Break: CSI.
Spelar du i ett band: Nej
Allergisk mot något: hästar!
Något husdjur: Nej,

Dricker: Varje dag 
Familj:
Mamma, pappa & lillasyster
Hur bra humor har du på en skala 1-10?: 100000 , HAHAHA, säger vi 

Vill ha: pengaa, i love money
Klockan just nu:
21.21 :o

Mitt namn: Felicia

Felicia


sådär ja

ja nu är jag hemma igen så, va inte i väsby eller med sabina utan gick ner till willys köpte lite godis och gick runt helt ensam, ganska skönt va det faktiskt.
Juste nu sitter jag och tittar på den rätte för rosing, haha några fler som tittar på det ?, tycker iallafall hugo är rätt söt!
sen ska jag titta på DH efter det ska jag väl göra klart svenska häftet eller något.
Imorgon har jag iallafall utedag, eller utedag kan jag itne kalla det riktigt vi ska samlas hav nio sen ska vi gå en promenad som är 2-3 timmar, efter lunchen har vi lektioner som vanligt! aja inte så kul, men inget är kul i skolan , haha jo men oftast inte! nej men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink så jag slipper göra det sen, men skriver nog ett till inlägg innan jag stänger av datorn, slänger in en lista och dagens låt medans jag tittar på tv men först tvätta bort sminket!


haha en sjukt gammal bild, har typ jätte kort hår!
men det är ricci sötnos som gjort bilden!
jag älskar dig <3

>> Felicia

090317

hejhej, har inte skrivit på hela dagen men jag har haft världens bästa skoldag är jätte glad, fick då MVG på mitt franska prov betyder alltså att jag kan det man ska kunna och No provet gick också bra fick VG, ändå bra hade inte pluggat och hatar no, sen hade jag ju ett matte prov i del B, det var rätt svårt men hoppas det går bra ändå!
Kom hem titta på tv lite sen somnade jag, sov ända till en kärring ringde hem till mig och ville sälja något jag efter som den personen väckt mig la jag bara på, fifan hatar när någon väcker mig!
Iallafall vet jag inte vad jag ska göra idag, kanske är med sabina, elin är i alla fall på konfa eller vad hon sacka om.
Men om jag inte hittar på något åker jag till väsby och belönar mig med lite saker, känner mig så uktig och är väl ändå värd nya saker (a)
men nu ska jag titta runt i lite bloggar och sånt, och seriöst ni måste lära er att kommentera mer kom igen nu ;)
Skriver iallafall sen när jag vet vad som händer! puss!

Felicia

hemma

kom hem för en halv timme sen, har haft världen roligaste kväll var med sabin vi hade skiit kul som vanligt sen kom ena typ sen va jag en stund med olivia och melina ( förlåt ) aja ialafall är jag hemma nu ska hoppa in i duschen snart duscha plugga lite matte sen ska jag sova, ska försöka lägga mig tidigt så att jag är pigg sen på morgonen, haha eller något.
Aja nu ska jag iallafall duscha, men eftersom jag inte kommer att skriva mer idag så hörs vi imorgon, godnatt!

Felicia

Halft död

Hejsan bloggen !
Jag tänkte bara meddela att jag lever. Dock är jag lite halft borta... Skolan är mycket och annat som händer också. Jag kommer ändå finns här så ..
Jag har grymt ont i min rygg just nu. Och därför ska jag bara ligga här och kolla på tv.. Har gråtit ett par gånger idag, det är helt sjukt hur ont det gör .. Men har man opererats så har man....  Men det funkar . Mår inte bra, har inte lust för någonting. Vi hörs. Puss.

Elin

hejsan

hejhej, har varit i skolan kom hem för en timme sen typ, har suttit vid datan ska snart titta lite i matte boken har prov imorgon sen ska jag fixa mig och lite sånt sen skajag nog vara med elin och kanske sabina.

Juste jag berättade ju aldrig vad jag gjorde igår kväll, jo så här var det jag strunta i att plugga och var istället med elin och sabina, vi åt chips godis och drack fanta till middag, härligt!, ja iallafall hade jag ju iallafall franska prov idag och gissa hur det gick ?.. inte bra alls, men jag får tillbaka provet imorgon max poängen var 132 men vi får se vad jag får :D
aja skriver lite senare eller något pusshej !

Felicia

Godnatt

har varit med Sabina och elin har pluggat och imorgon ska jag har franska prov kanske ska ha matte prov också vet inte ritkigt men nu ska jag ialalfall sova, godnatt!

Felicia

Back to Stockholm

Förlåt för gles bloggnig -
Nu är jag hemma i Stockholm igen. Har faktiskt haft kul ,det ända är att det är Söndag och skola imorgon.. Helgerna går för fort.. Men iaf. Pappa ska väll bara fixa lite grejer sen åker jag hem till mamma. Puss på er !

lite saker jag vill ha

tröttnade på att plugga så tog en liten paus, tittade runt på lite butiker och sånt och detta hittade jag fast hittade ju så mycket mer men ja .. men slänger in bilden sen blir det tillbaka till pluggadet -.-


Felicia

Godmorgon

Godmorgon, vaknade precis ?, fråga mig inte vad jag gör uppe så här tidigt för det vet jag själv inte ritkigt.
Idag ska jag plugga och rensa lite smink och kläder och sånt, kanske åker till väsby lte senare, vill ju träffa min älskling evelina, men vi får se hur det blir med den saken, eftersom det kommer ta ett tag och plugga in allt jag ska kunna, ångrar att jag inte pluggat tidigare aja så här är det alltid med mig, men jag måste ändra på det så ska börja plugga på tisdag till SO provet som jag ahr den 26/3 så kanske jag itne behöver sitta och känna som jag gör nu!
Hur har eran helg varit?, har ni gjort något speciellt ? det har iallafall inte jag, har bara varit med sabina och suttit hemma framför datorn. Idag kommer förresten elin hem, ni vet ju att hon är uppe i gävle och har jätte kul men hon kommer hem idag, dock tror jag inte hon är lika glad över det, tror hon vill stanna ett tag till där uppe men tyvärr så blir det inte så utan hon kommer tillbaka idag. Haha harverkligen inget att skriva såhär tidigt på morgonen känns som om jag baa sitter och snackar massa skit men bara så ni vet är dte för att jag är trött och inte har något att skriva om!

Jag och elin har ju rätt många unika besökare på bloggen, vi har ju bara bloggat i några veckor men ni är ju bara så dåliga på att kommentera, så kom igen nu kommentera lite så kanske den här bloggen blir lite roligare, när vi ändå snackar om roligare, vad tycker ni jag och elin kan göra/skriva i dne här bloggen för att den ska bli roligare kom med några tips så blir vi glada!
Sitter oftast och tänker på hur man kan göra bloggen roligare men jag kommer inte på något, vill liksom göra något ingen annna gör, förstår ni hur jag menar ?, t.ex dagens låt, elle dagns outfit skriver alla om men jag vill komma på något ingen annan gör, haha ganska svårt men nu har jag snackar tillräckligt med skit så nu ska jag gå upp äta frukost och plugga sedan skriver jag i bloggen, kanske skriver medans jag pluggar också vem vet, men ha det så bra, och ha en trevlig söndag så hörs vi snart igen, puss på er! :*


Gud vad jag hatar och plugga på helger!  / Felicia                                         


Godnatt

nu är jag trött och ska sova, men skriver imorgon när jag vaknat, men nu är det dag att sova så godnatt alla våra söta läsare!

Felicia

Dagens låt

E.M.D - Baby, Goodbye




Felicia

Fandå

Emd vann  inte, skit dåligt utan det var malena ernma med la voix som vann, tycker den va skit dålig, tycker ni rätt låt vann ?

Vad har jag gjort idag då ?, jo sabina kom till mig vid fyra vi sat typ vid datan coh gjorde ingenting sen vid sju gick hon hem för hon skulle äta middag, ringde evelina på vägen hem snackade med henne i två hela timman, och fifan gumman jag älskar dig så sjukt mycket ! <3
Vad har ni gjort idag då ? & vad ska ni hitta på imorgon ?
Jag måste plugga lite matte och franska har prov på måndag men . det är ju sååå tråkigt och plugga men aja måste ju göra det ändå, allt är inte ku här på jorden!, har itne så mycket att skriva, slänger in vinnar låten, skriver säkert tt till inlägg innan jag lägger mig pusshej så länge.



Malena Ernman - La Voix



Felicia

melodifestivalen

hejhej, sitter och tittar på melodifestivalen, vill verkligen att EMD ska vinna tycker deras låt är så himla bra!


Dom är sjukt söta och måste bara vinna!, deras låt är ju bäst!

Felicia

Update från Gävle

Nu sitter jag hemma hos dom vi är hos och har varit och plockat ur stugan om pappa ska sälja.Fast jag gjorde ingenting men ändå ;) Har det ganska skönt här uppe, det är hur mycket snö som helst iallafall ! . Ni får ha det bra pusspuss

bilder.

ojsan, somnade visst med datan i knät, haha nu har jag iallafall vaknat. Vet inte vad jag ska hitta på idag men ska börja med att berätta vad jag gjorde igår och ni ska få bilderna från i förrigår.

okej gick till sabina vid sju,, vi fick ett samtal om att det hänt en sak, så fick vi typ lösa det till halv nio eller lösa och lösa vi snackade om det och sånt det är ju inte löst än! aja sen gick vi hem till sabina titta på let's dance sen typ satt jag och sabina inne på toaletten och hade väldigt kul, ja sen gjorde vi inte så mycket mer, satt vid datan skrattade och massa sånt, hade ne rolig kväll men ändå inte, den började ju inte bra! kom hem vid tolv tiden, haha det var helt dött hemma hos mig alla sov sen låg jag typ vid datan och somna, hur var eran fredag kväll ?
Nej,men nu ska jag ladda upp lite bilder från idrotts lektionen när vi åkte pulka,


   
 
   
     
   

Så nu orkar jag inte ladda upp fler men hoppas ni nöjer er med dom här bilderna!
Ni får gärna kommentera också! <3

Felicia

Hemma igen

Sådär jag, då var man hemma igen, blev inga bilder, men jag och sabina hade ändå en rolig kväll. Men nu får lite bilder från igår när vi åkte pulka på idrott lektionen, skriver lite mer i nästa inlägg om vad jag och sabina gjorde, pusshej ås länge!

Felicia

nu drar jag

ja nu ska jag gå coh fixa migsen drar jag till sbaina får se vilken tid jag kommer hem men vi hörs då, har ingen digitalkamera så kanske blir lite mobil bilder sen blir det bilder från igår också men laddar upp dom ikväll pusshej och ha världens bästa fredags kväll nu ! <3

Felicia

gävle

Nu sitter jag i bilen påväg till Gävle.Och jag och pappa har precis ätit på Max och .. finns inte så mycket mer att säga. Vi hörs väl när jag är framme eller något dylikt.. Ha det bra ! Puss

hemma!

Sådär ja, nu är jag hemma efter en lång och tråkig dag i skolan!
hände inte så mycket idag i skolan, gjorde ett engeska prov sista lektionen, gick nog ganska bra ändå, jag är ju bara såå dålig på engelska men aja ..

Ja och idag är det fredag, den bästa dagen på hela veckan, vad ska ni hitta på idag?
Jag tror att jag ska till sabina ikväll, hennes systers kompisar ska dit och sabina vill inte vara ensam så jag ska visst också dit, haha pinsamt men det blir säkert kul. Efter som jag inte har några kläder ska jag nog åka till väsby och köpa något, behöver iallafall ett par nya svarta strumbyxor!

Men skriver senare när jag har något att skriva om, pusshej så länge!

Felicia

Home

Nu har jag precis kommit hem från skolan, dagen har sett ut såhär ;

- Engelska
- Idrott
- SO
- lunch
- Svenska


Det har vart en rolig dag, på svenskan fick vi kolla på filmen Förtrollad. Haha men den var bra. Jag vet inte riktigt om jag ska till Gävle i helgen eller inte.. Isånnafall åker jag med pappa ikväll eller snart eller nåt.. Min syster påstår att hon är "sjuk" .. -.- Men aja .. puss på er !

Godmorgon

Godmorgon, somnade med engelska boken på huvudet ... altså har jag inte pluggat till räckligt mycket -.-
aja vi får se hur det går iallafall, ska plugga lite i skolan efter som jag ändå har engelska  sista timmen!
Nej men nu måste jag dra och sätta på mig lite kläder och fixa mitt hår och sånt för jag börjar om tjugo minuter :o
skriver när jag kommer hem!, justja jag hann aldrig slänga in dagens låt förlåt!
Haha kom på en till, sak idga är det ju fredag, vad ska ni hita på då ?, själv vet jag inte .. nej men nu måste jag gå till skolan hejdå.

Felicia

godnaatt

Nu ska jag sova snart, orkari nte skriva mer :) puuussss&kraaaam

NICK ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄST ! <3

090312

hejhej vaknade sen gick jag till skolan slutade fem i halv tre, så gick jag hem till mig med elin sen vid sex någon gång gick elin hem för hon skulle äta, så bestämde jag och sabina att hon skulle komma till mig så gjorde hon det sen kom ein också vid sju, så plattade vi mitt och sabina hår som vanligt då och när vi var klara och ahde suttit vid datan och sånt gick vi ner till willys och köpte godis, kom hem vid halv tio ungefär och nu sitter jag här.

Justeja glömde berätta hade världens bästa idrotts lektion idag, vi åkte pulka, eller madrass, vi hade sjukt kul sabina tog massa bilder med sin mobil, men hann aldrig skicka över dom till min mobil tanken var ju att jag skulle ladda upp dom här på bloggen men gör det imorgon stället, bara jag inte glömmer och skicka över dom till min mobil!
En sak till jag lovar att bli bättre på det här med att skriva fler inlägg men även att lägga upp fler bilder, det är ju det ni tycker är roligt många bilder eller hur ?
Oj kom på en sak jag har engelska prov imorgon och jag har inte pluggat till det aj aj aj aj måste verkligen göra det NU, men slänger in adgens låt iallafall!, och eftersom detta blir sista inlägget för idag säger jag godnatt till alla våra söta läsare!

Felicia

Ut

hejhej, har inte skrivit något på hela dagen men nu är jag med Elin och Sabina och vi ska ut nu skriver vad jag gjort idag när jag kommer hem istället, pusshej så länge!

Felicia

Hungrig

Nu är jag hemma efter en chillig skoldag och varit med felicia. Finns inte så mycket att säga om dagen, och jag är jätte trött och vill bara ha mat .. Fläskfile,pommes frites och b-sås blir det snart ! :) gott som *** ! Sen ska jag sminka om mig och platta håret och sen vara med felicia&sabina ! . puss påer !

Godmorgon !

Jag har inte så mycket att skriva... startade bara datan för att lägga in låtar till min mobil innan skolan börjar. Men nu ska jag iaf sminka mig och platta håret sen går jag till skolan, måste vara där tidigit så jag kan plugga på spanska provet. Senare efter skolan åker jag med Antonia till Eurostop och letar prao ! puss

090311

Hejhej, har inte skrivit på hela dagen men har gjort så mycket, först skolan som vanligt slutade klockan två, sabina och evelina följde med mig hem så pluggade vi en stund och snacka och massa sånt sen vid sex tiden åkte jag och eve till väsby gjorde inte speciellt mycket bara gick runt, skönt faktiskt! Sen körde pappa hem oss klockan åtta ungefär sen har jag tittat på tv och nu sitter jag framför datan ska snart plugga lite matte har ju matteprov imorgon önska mig lycka till!
Men nu ska jag dra orkar itne sitta vid datan mer!, eftersom detta blir mitt första och även sista inlägg för idag så säger jag godnatt till alla våra söta läsare och sov gott, godnatt! <3

Felicia

Planer

Kvällens planer

- Nu ska jag duscha och tvätta håret, efter det blir det lite bortskämdhet till min kropp + hår. Platta håret och föna håret + spruta ner mig med min brunutansol !

- Sen måste jag söka på Spanska på google. Jag har inte böckerna eftersom jag varit hemma och jag har prov imorgon..

- Sen ska jag göra teé och kolla på tv, för att tillsist somna ! Får se om vi hörs imorgon på morgonen.

Nu säger jag Godnatt , Puss på eer !

elin

Godmorgon

Mjo.. Jag är hemma idag. Jag har verkligen ingen ork för någonting. Min kropp är helt slut. Och ändå har jag inte gjort något.. Men iallafall.. Händer inte mycket idag, och jag har inte gjort mycket så.. Vi hörs. Puss ! <3

Godnatt

Nu har jag sovit, har sovit sen klockan hav sex, sex ungefär och så vaknade jag vid nio!
skulle ha varit med elin men jag sov istället, förlåt!, har inte så mycket och skriva, har tittat på DH ska snart plugga lite matte eftersom jag har prov på torsdag plus att elin ska hjälpa mig imorgon och fatta procent ocså.
har inte så mycket och skriva, men skriver imorogn när jag kommer hem slutar lite tidigare imorgon, eftersom jag inte tänker kriva mer idag är för trött för det så säger jag godnatt med detta inlägg!

Felicia

Just nu !

Vaniljbullar och Desperate Housewifes

  / elin

Update

Sen vi hördes senast har jag kollat på tv och sovit.. Och ätit middag ! Och nu ska jag fixa mig lite och byta om för att sedan göra någonting med Felicia. Får se vad vi hittar på ,men puss på er sålänge ! :)

hejsan

Hejhej, hann inte skriva idag, kom till och med försent men som tur var läraren också sen :)
slutade för en halvtimme sen , lite mer kanske, vet inte vad jag ska hitta på idag ritkigt blir väl datan tv och sms:a som vanligt och är faktiskt sjukt trött idag så ska sova lite också, somnade halv två igår ..

Justeja kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle ha musikprov idag, min lärare satt och rätta det halva lektionen typ medans alla spelade instrumment och jag fick ALLA rätt WOHO, blev inge matteprov idag men det blir de på torsdag.
Har varit lite sur hela dan pågrund utav vädret, jag som trodde våren var på väg, men nejnej så var det inte, utan nu är det hur mycket snö som helt ute .. blir nog en sen vår i år tror jag, längat till det blir sommar och man kan sola och bada och så behöver man ju inte gå runt och bära på så himla mycket kläder heller!

Har inte så mycket mer att berätta, skriver senare om det finns något att berätta för er då, men vi hörs lite senare, pusshej

Felicia

text

Den personen som är väd dina tårar skulle ALDRIG
få dej att gråta men när du ändå gråter försök
hålla huvudet högt så att dina tårar inte sjunker l
ika lågt som den personen du gråter för

Special

Hejsan !
Idag slutade vi en halvtimme tidigare, så alltså tjugo över ett :) Det var skönt.. Har haft en ganska bra dag, den har gått fort ! Och nu har jag ätit nudlar och sitter och kollar på Oprah (haha), Men dom har ett speciellt program idag när det är talangfulla barn. Och självklart är Connie Talbot med. Ni vet hon från Amerikas talang . Hon sjunger så sjukt bra, och är bara 7 år ! i love her !

Bjuder på ett videoklipp när hon sjunger I will always love you. Bara jag som får rysningar ? Hon är 7 bast ?!



090309

hejhej, förlåt har inte orkat skriva riktigt, men det var en seg dag i skolan idag, hatar måndagar dom är värst, har sämsta lektionrna och allt!, slutade halv fyra, sabina földe med mig hem vi pluggade lite och satt vi datan, åt och snackade typ sen stack hon hem, sen dess har jag suttit vid datan och haft sjukt tråkigt, ska snart plugga lite till mitt musik prov jag har imorgon, tror det kommer gå skit bra för mig asså!, sen har vi tydligen matte prov del A på torsdag coh engelska prov på fredagen sen börjar veckan med prov också. Längtar tills alla prov är över!

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt vi får se vad jag gör, men nu orkar jag inte skriva mer länger in en dagens låt sen ska jag dra, skriver nog inga fler inlägg för idag så säger godnatt med detta inlägg, och sov gott.



R.C - Äkta Yeyo





Felicia

Bloggkritik

innan vi börjar, jag vet att alla ser annorlunga ut osv.osv. och ni tycker säkert jag är huur taskig som helst som gör det här. Men jag bara måste... !

Jag hade tänkt ta upp 2 bloggare, Kissie och blondinbella. Och bara peta lite på dom för deras utseenden. Jag tycker bara det är så himla kul

Tillexempel Kissie, jag säger det ofta och jag säger det igen. Hon ser ut som en falk ! :) Bilden i hennes header, haha herregud . kolla själva



Sen Blondinbella, våran miss piggy ! Behöver väll inte säga mycket mer?


Dry your eyes

Hello beautiful !
Mjo, jag är hemma idag. Har sjukt ont i ryggen.. Gud vad jag hatar det.. Men iallafall.. Inte så mycket som händer.. Lyssnar på musik i sängen och bara tar det lungt :) Finns väl inte så mycket mer och säga.. Puss på er !

Dagens låt :
Sean Kingston - Dry your eyes


Godmorgon

Godmorgon har varit vaken en halvtimme nu ungefär, men har fixat mig och nu sitter jag och äter frukost, ska snart gå och bortsta tänderna och lägga alla mina böcker i min väska sen måste jag skynda mig till skolan tror jag börjar 08.10 om inte 08.20, hatar vårat schema vi har aldrig sovmorgon, alltså vi börjar oftast 08.10 varje dag!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag tror jag sa till sabina att vi skulle plugga eller något, förlåt känns som om jag skriver att jag ska plugga varje dag, men det kommer tyvärr vara så den här veckan eftersom jag har så många prov.
Nej men gud nu är klockan myket, måste verkligen dra du annars kommer jag försent, pusshej vi hörs när jag kommer hem, vi fyra alltså om itne senare kanske går hem till sabina eller något vem vet :)

Felicia

Godnatt

nu är jag sjukt trött, ska sova nu, godnatt imorgon är det skola oh, aja vi hörs imorgon puss på er och sov gott!

Felicia

godnatt

Nu ska jag sova !
Det är ju skola imorgon igen.. och herregud :/ Jag orkar inte.. Menmen, vi hörs imogrno, puss på eer ! <3

plugg med elin

hejhej, nu sitter jag här med elin vi har faktiskt pluggat och varit ute och köpt cola på ica och nu sitter vi och typ snackar, elin ska nog hem snart och jag ska fortsätta plugga franska och so, aja jag skriver lite senare innan ajg går och lägger mig puss på er så länge

Felicia

Sen uppdatering

Och jag är ledsen för det. Hann inte blogga imorse och sen var jag med min pojkvän. Men nu har han åkt hem, jag har duschat och tvättat håret, plattat håret och ätit middag. Nu ska jag bara sminka mig, för att sedan vara med feliciaaa ! Puss på er ! / elin


väsby

Just nu sitter jag i väsby har hjälpt pappa här i butiken, men nu ska jag hem och ska kanske vara med elin. Som vanligt skiter jag i att plugga jaja får göra det ikväll pusshej så länge skriver när jag är hemma!

Felicia


Godmorgon

godmorgn,vaknade för en stund sen har ätit frukost och ska snart åka till pappa och lämna lite mat till den stackarn, haha, sen kommer nog sabina hem till mig och hjälper mig med engleksan, och tror vi kommer plugga lite so och matte också sen vet jag inte vad jag ska hitta på, men skriver lite senare då jag vet vad som händer idag.
Imorgon börjar skolan igen, inget jag ser fram emot, längtar tills vi får sommarlov alltså!
Aja har inte så mycket mer och berätta vi hörs lite senare, puss på er :*

Felicia

Hemma

Nu är jag hemma ! Sitter och äter tårta haha :D Filmen var typ.. läskig ! Iallafall antonia som kastade iväg chipsen för hon blev så rädd ? :o... Men det var chill iallafall. Ha det så bra allihopa, jag är trött. orkar inte med bloggen, puss ! / elin

Dagens låt

Akon Right Now





Felicia

godnatt?

förlåt skrev aldrig, men orkade inte. haha jag är så dutkig på att ljuga i min blogg, nej men jag säger att jag ska plugga men seriöst, jag gör aldrig det. Inte så bra !
just nu sitter elin och tittar på bio ja, kul för henne asså, själv har man hur tråkigt som helst!

Idag har jag inte gjort så mycket vaknade halv tre ju, åkte till väsby som sagt, var där en stund sen åkt jag hem vd sex tiden för att hinna se en match i märsta, det slutade med 7-0 haha. Ja sen gick jag hem och har suttit vid datorn sen dess, snart ska jag lägga mig i sängen och plugga lite seriöst! , kommer inte klara mina prov annars och det vill jag ju göra!

imorgon ska jag nog vara med sabina och vi hade tänkt plugga fatkiskt får se hur de går. men nu ska jag titta runt på lite bloggar, slänger in en dagens låt innan jag lägger mig, men detta blir iallafall sista inlägget, så godnatt.

Felicia

Bloggning från Kista

Nu har vi perecis ätit och cindy öppnar sina presenter , vi ska snart äta tårta och sen bio 21:30 :) Puss !



Cindy just nu :)

godmorgon?

godmorgon kanske man inte kan säga nu, skulle ju ha skrivit för länge sen men jag somnade med datan i knät, är sjukt trött. Men vad gjorde alla igår? själv var jag i skolan gick hem, sen åkte jag och pappa till the candy house, fifan vad stort det var och de hade skiiit mycket godis och dom hade verkligen allt! aja vi köpte typ massagodis sen åkte vi till mamma och lämnade allt. åkte hem vid sex, fixade mig sen gick jag ut med elin och sabina, det började bra men det slutade nästan hemskt, orkar verkligen inte berätta men jag mådde ialalfall itne bra var på sjukt dåligt humör och därför hade jag inte lust och skriva i bloggen.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, har sagt till mig själv att detta ska bli en plugg helg så får väl se om det är nån som vill plugga med mig annars får jag göra det själv, måste plugga lite engelska & franska sen massa matte för har matteprov på tisda, har musik prov då också :o, men usch nu ska jag sluta snacka om massa prov det är ju förfan helg.
Men innan jag ska plugga måste jag till väsby till mina dryga föräldrar, aja skrivit antingen där hos mamma eftersom hon har skaffat en bärbar där eller så skriver jag när jag kommer hem pusshej så länge.

Felicia


liista

ALLMÄNT...
Namn: felicia
Piercingar:, hah ba i öronen xd
Tatueringar: inga
Längd: 1.68.
Skostorlek: 39-40
Hårfärg: bruuuunt.
Är du kär i någon: vet inte :|
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja ?
Tänker du på självmord: Nej (?)
Vilket shampoo använder du: olika
Vilken parfym använder du: dkny - den gröna
Vad är du rädd för: att förlora nån jag älskar !
Gillar du att tvätta: nej hatar och tvätta! -.-
Gillar du Berg-och-Dalbana: JA!

SENASTE...
Film du hyrde: kommer inte ihåg
Film du köpte: amen fan vet jag
Låten du lyssnade på: flo rida - round round
Låten du hade på hjärnan: emilush - ingen chans mot oss
Låten du laddade ner: kommer inte ihåg
Personen du ringde: Sabina
TV program du tittade på: Mtv
Personen du tänkte på: dedu

FAVORIT...
Mat: tacos
Låt: har många favoriter
Sak att göra: sms:a
Sport: basket
Dryck: Cola
Kläder: strumbyxor och en tunika.
Film: Vet inte
Bil: hm ... vet inte


ANTAL...
Gånger du varit kär: brukar inte ränka hur många gånger, men många e det xd
Gånger ditt hjärta brustit: många gånger.
Hjärtan brustit på grund av dej: .. ?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 0..?
Ärr du har på kroppen: 1, som ida gjort, typ väldigt stort.

SENASTE...
Bok du läste: Malin + Rasmus = sant, läste den  skolan xd
Personen du fick mail av: jag vet inte, tittar inte min mail så ofta xd
Personen du fick brev av: vet inte.
Personen du fick sms av: Emil
Gången hela din familj åt middag tillsammans: igår kväll?


ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: min dag har precis börjat
Var det kul: ...
Hur tidigt stiger du upp: 11-13
Gillar du att slåss: nej ?
Vad ska du göra ikväll: det vet jag inte
Är du seriös: ibland
Vad är du allergisk mot: hästar
Var har du ont:  i ryggen !
Använder du hårspray: nej inte längre.
Kan du stå på händer: fan vet jag, men mot en vägg kan jag.
Favorit serie: Desperate Housewifes (:

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: salt
Gillar du ketchup: ao
Är du glad nu: Inte precis.
Var du glad igår: nej
Känner du någon som jobbar på sjukhus: nepp.
Vad dansar du till: musik?


Stockholm är:  bäst
Göteborg är:  ....
Kan du sjunga: Ja men inte bra om vi säger så
Mer värt än guld: Kärlek.
Spaghetti eller makaroner: makaroner.
Ett land jag helst vill besöka: frankrike
Ska bli skoj: ..
Ska inte bli skoj: ....
Sparar till: inget speciellt just nu
Väntar på: sommaren 09
Pålägg som gäller: ost  (?)
Dagens dryck: Cola


Felicia

@ Antonia

Nu sitter jag hemma hos antonia med isabelle och cindy. Vi ska "fira" Cindys födelsedag och åka till Kista. Se på fredagen den 13e och äta :) Vi hörs sen ! Pusspuss !

ta fram din mobil & va ärlig!

HAR DU PUSSAT NUMMER 2? euw nej!
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NR 20? snackar aldrig med honom längre .. så
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30? minea? .. hm när jag orkar åka till Haninge.
ÄR NUMMER 18 SÖT? euw, nej verkligen inte!
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33? olivia?, kommer inte ihåg va skit liten när jag träffade henne första gången.
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9? genom sabina.
GILLAR DU NUMMER 51? hahaha nej, bara som kompis
HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN? Ja träffar honom varje dag i skolan typ.
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG? idas mamma ? .. ja nästa gång jag åker till ida kanske.
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13? jag va .. med vet inte längre.
HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4? nej
SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?  haha ja, har varit det många gånger!
VAD PRATAR DU & NUMMER 18 OFTAST OM?  vi pratade om allt, men nu hatar jag honom mest!
KÄNNER DU NUMMER 1? kan jag inte säga att jag gör, jo lite kanske
ÄR NUMMER 6 ETT MONGO? nej, han är typ söt tror jag ;b

har tråkigt ska göra en lista till sen skriva om igår.
Felicia

Godnatt.

skriver imorgon istället.

Älskar det här !

Spreadshirt Designer

Haha, jag tycker det här är sjukt roligt ! En hemsida där man kan göra sina egna kläder. Med tryck/text eller egna bilder. Brukar sitta där när jag har tråkigt och bara kolla runt och göra egna grejer. Haha , värt att ta en titt ! :) 

Tråååk

Jag har så tråkigt så jag tillochmed står och plattar håret. Även fast det knappt behövs. Väntar på att pappa ska komma hem så jag kan äta, och sen vara med Felicia ! Vi får se.. Pyss pyss !



just nu..

text.

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa " jag har aldrig känt så här "
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Skulle jag aldrig se dig igen, jag svär,
Om du lovar dig att ändra dig, och bli normal,
Om du sa jag kommer alltid att , älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig
Du får stå kvar, för jag går nu, ja jag går nu.
För jag är starkare än du.

Miss america

Så. nu är jag hemma :) Håller på och värmer lite pizza i mikron och lyssnar på musik. Och då bjuder jag på dagens låt !

Dagens låt ; Måns Zelmerlöw - Miss America (remix)


Snabbis

Herregud ! Jag som tyckte jag var vaken i tid ! Tiden går hur fort som helst ! Nu måste jag äta något , och fixa klart mig sen så kan jag gå :o Och nu på morgonen har jag engelska glosor som jag inte tränat på ... jippi.. Menmen, ha det så bra busungar ! :) / elin



bilden tagen nyss ....... zZzzZZZzzzZ ...

godmorgon

godmorgon, nu har jag vaknat ska snart gå upp och äta frukost och fixa mig.
slutar rätt tidigt idag, vet inte vad jag har första lektionen men efter det har jag

slöjd
lunch
no
engelska

fredagar går alltid så himla fort!, oj klockan är snart halv nu måste jag skynda mig vi hörs när jag kommer hem igen, ha det bra


Felicia

Godmorgon !

Sovit gott ? Det har jag ! Hade lite problem med att komma upp nyss ,men nu är jag vaken ! sitter just nu och dricker juice och försöker komma på vad jag ska ha på mig idag..

Skoldagen ser ut såhär iallfall :

- Engelska
- Idrott
- SO
- Lunch
- Svenska

Slutar 13:20 idag ! Det är sjukt skönt :) Ni får ha en bra dag, skriver snart . Puss ! / elin

zzzzzz

Ja nu var det dags att stänga av datorn och lägga sig och försöka sova !, har alltid lite prolem med att somna!
men måste tvätta bort sminket och titta på vad jag ska ha på mig imorgon för hinner inte göra sånt på morgonen!
orkar jag gå upp tidigt imorgon så bloggar jag annars får ni vänta tills jag kommit hem! slutar ändå 14.10 imorgon om jag inte minns fel. Men nu ska jag dra Godnatt <3

Felicia

Godnatt

Nu ska jag faktiskt sova :) vi hörs imorgon ! Ska försöka komma upp i tid så jag kan morgon blogga ! Love u all ! / elin


Låt

Världens bästa låt ! Klicka här !

är med sabina

Är med sabina nu, vi har sutit vid datan ett tag nu men nu ska vi göra lite saker sen ska vi nog ut skriver senare när jag kommer hem, posshaj

Felicia

Tillbaka

Så, nu har jag tid för bloggen.. Har varit på europsopt och köpt lite saker till Cindy ( som fyller år om en vecka ! :) ) och sen har jag varit runt med mamma till tusen olika ställen för lite små saker... Köpte bla Dove hudkräm, favorit ! I love it, i really do..

Men nog babbel, jag ska ut och äta med mamma och syster. För imorgno åker min käre mor till Lanzarote ( ja.. utan mig :( ) Menmen, ha det bra cuties ! love  / elin


hejhej

hejhej idag har jag varit i skolan, slutade tidigt så det var ju ganska skönt!
nej men vad har jag gjort i skolan idag då ? jo dagen började med SO fick sitta och läsa 20 sidor eftersom jag nu ligger väldigt mycket efter efter den lektionen var det dags för matte, gjorde två tal på en timme haha, nej me jag är faktiskt duktig på matte orkar bara inte jobba på lektionerna iblan. Hade idrott efter det, men va ju inte med och sbaina hade inget ombytte med sig så vi fick gå ner till stationen och hämta en tidtabbell för läran ville ha det, skulle lär antaglien vara ett bevis på att vi gått dit eller något, sen hade jag lunch och efter det bild, slutade 13.40, väntade på sabina snacka lite med henne, bestämde typ att hon skulle komma till mig, sen gick jag hem har sovit en stund e så j*vla trött vill bara sova!

nu bloggar jag ju även i min andra blogg som jag kanske har berättat, kommer inte ihåg om jag har de eller inte men iallafall kommer jag ju absolut fortsätta här, men om ni känner för att veta vad jag skriver i den andra bloggen kan nu ju titta in och skriva en liten kommentar, vi är inte ritkgit klara vi ska fixa väldigt mycket på den, går lite segt bara, haha, nej emn nu måste jag hinna skriva i den andra bloggen också, ett tips starta aldrig två bloggar!
haha sjukt jobbigt, men känner mig taskig om jag liksom bara slutar blogga med sabina!
justja, jag kopierar inte det jag skriver här och bara klistrar in där, kanske kan hända nån dag men ska försöka och inte göra de, men skriver när sabina kommit eller ikväll någon gång pusshej / felicia



Idag åkte Ida bästis till Spanien också :/

Eurostop

Slutat skolan nu. Kommer hem snart igen ..Eurostop med mamma nu, vi hörs !

Dagens låt

Adore You - Lil Rain


Godnatt

hejhej, nu har jag varit med elin, fick låna hennes plattång och hon fick tillbaka sina täckbyxor också. Vi tog lite bilder också ( med hennes kamera ) så vi får hoppas att hon lägger upp dom.

då blir det skola för mig imorgon då = jag måste lägga mig tidigt, ska snart stänga av datorn ta bort mitt smink och ta en ansiktsmask, känns som om jag får fler och fler finnar hela tiden, och finnar är det värsta jag vet, så jag måste göra något åt det innan dom blir för många!
Men nu ka jag lägga upp dagens låt åt er sen ska jag gå och göra allt det där.

Ni får gärna kommentera om vad vi kan skriva om, eller om vi borde ha någon frågestund eller något sånt!
vi planerar att ha en tävling snart men vi får se hur det blir med den saken, hoppas ni gillar tävlingar!
men nu ska jag dra, och eftersom detta blir mitt sista inlägg för idag ( dagens låt ränas inte ) så säger jag godnatt till alla våra söta läsare !

Felicia

Im back

Nu har jag varit hos ffffeliiciaa :) och har äntligen mina byxor tillbaka, haha dom har legat hos henne ett tag .. Men sitter och äter massa tuggummin och ska snart tvätta bort sminket för att sedan sovaa :) Är sjukt trött.. Ni får ha det så bra cutiepais ! love / elin

P.S DAMN ! JAG MISSADE GREYS ANATOMY .....


Acne problem



Blondinbella ... Härliga finnar ;)
( jag vet att det inte går att göra så mycket åt ifall man har acne problem, men ville bara visa :) )

Utgång

Sitter just nu och sminkar mig, ska till Felicia en stund ! hon är änltigen frisk från magsjukan !

puss ! / elin
-------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT : Klar nu, nu går jag ! :) Vi hörs

 

OUTFIT :
Linne - H&M
Jeans - H&M
Skor - Dinsko
Djurgården tjocktröja - Derby affären
Väska - Fejk Louis vittoun, från turkiet ;)

Ja tack / Nej tack



- Blondinbella , Jag är ledsen blondie, jag gillade din blogg förut och läste den varje dag, men nu har den blivit.. Tråkig på nåt sätt.. Ointressant helt enkelt

- Melodifestivalen, Javisst är det kul att kolla på, och det är en svensk tradition. Men det har ju, spårat ur ? För varje år tycker jag det blir tråkigare och tråkigare, och konstigare låtar..



- Mittbena , Jag tycker det är grymt snyggt ! ( På vissa iallfall.. ) Och det är mycket lättare med mittbena än snebena, ingenting för ansiktet osv. 

- Mini-pc , Jag måste bara säga det, jag ÄLSKAR min ! Den är liten, söt och hur enkel som helst att ta med sig överallt ! Speciellt för oss bloggare, den är perfekt.

sådär ja

Hejhej igen, nu har jag varit med Sabina men även linda, vi gjorde inte så mycket snackade datan och lite sånt, dom berätta vad dom gjort i skolan och vad som har hänt och lite såna saker!

Linda kom med en dålig nyhet också och det var att vi har franska prov vecka 11 och kristoffer har mina franska böcker plus att jag missat skit mycket utav franskan så det kommer ju gå åt helvete påtal om prov har jag ett engelska prov nästa vecka, och jag kommer behöva plugga som en pluggis för att klara av det eftersom jag suger på engelska, nej men usch nu ska jag sluta klaga och tänka posetivt istället! 
Får skylla mig själv att jag varit kul och missat massa i skolan!

jo vad ska jag göra nu ? ska nog försöka plugga SO även fast jag inte fattar ett skit, sen ska jag nog sitta och titta på tv ända till Elin kommer och ska hämta sina täckbyxor, men vi hörs lite senare iallafall!

förresten har jag börjat blogga i min gamla blogg igen, där jag bloggar med sabina, den heter sabwandfeffe.blogg.se
får se om jag ens kommer att klara av det, i värsta fall får jag väl bara kopiera vad jag skrivit på den andra bloggen.
Nej men nu ska jag dra, puss & kram

Felicia


Lolipop

Nu är jag hemma från skolan, sitter med Antonia och äter godis och dricker cola :) Orkar inte skriva så mycket nu, hörs sen. puss!



*right now*

väntar på S'

Hejhej, nu har jag lagt upp massa bilder ska sart lägga upp dagens outfit också, idag har jag varit duktig och skrivit många inlägg hoppas ni också tycker det är bra!
Nämen nu ska jag lägga upp dagens outfit också sen ska ajg städa mitt rum och fixa mig för vid två tiden kommer Sabina till mig, pusshej så länge alla söta läsare



Dagens outfit


Tröja : Aik tröjan
Bryxor : ljusa jeansfrån bikbok

Felicia


pic's från i lörsdag

 
 
 visst e hon söt ? älskar oss! <3 
i det där rummet sov jag sabina och rano! haha vi hade sjukt kul!

Tack för den sjukt roliga kvällen tjejer! ♥

duschat klart!

Så nu har jag duschat klart, pappa är hemma så jag slipper det där med städa, yeey!
Men nu ska jag gå och hämta usb kabeln till digitalkameran så ska ni få lite bilder (:
Snackar förresten med sabina som ska ha SO snart, efter det kommer hon till mig, sen senare ikväll kommer Elin också. Men nu ska jag sluta sitta och snacka massa skit pusshej.

Felicia


Godmorgon

Vaknade nyss ska snart ta en långt varmt bad! ska städa lite en när jag är klar ska jag sätta mig vid datan och lägga upp massa bilder, kommer välja ut några för det är så många!
Idag kommer Sabina till mig efter skolan, har faktiskt saknat henne, sen ska jag titta ifall Elin kan kommaut och hämta sina täckbyxor som ligger hemma hos mig. Vi får se hur det blir!

Ja och imorgon är det skolan för mig, igår kände jag att jag bara vill till skolan nu känner jag att det vill jag inte alls!
Har så himla många prov, och att sitta och lyssna på lektioner när man är trött och inte orkar göra något går liksom inte!
men men hur trött jag än är måste jag till skolan imorgon!

justja ni ska få bättre bild på min aik tröja och mina skor sen också, kanske bli en dagens outfit idag om ni har tur!
nämen nu har jag inget mer att berätta faktiskt ska äta fukost sen bada städa sen hörs vi igen, puss så länge.


Felicia


godnatt

hejhej nu har jag tittat på tv ska snart plugga lite sms:a sen sova är sjukt trött, skriver så fort jag vaknat, det blir ju ingen skola för mig imorgon heller. Nu sitter ni säkert och tänker " gud vilken lyckost slipper skolan" men sanningen är att jag saknar skolan lite faktiskt :o men på torsdag blir det skolan igen!

Som sagt idag har vi haft vårat besöksrekord, okej visst 60 stycken unika besökare är inte speciellt mycket men vi har ju faktiskt bara haft våran blgg i en vecka ungefär nu!
Som ni ser i inlägget nedanför vann min underbara lilla sötnos Elin två bio biljetter på gratisbio.se gör nu som henne och bli medlem så får ni gå på gratisbio nu också ;)
Vi hörs imorgon, godnatt / Felicia

>> jag önskar att jag
en dag vågar säga att
jag älskar dig på rikigt!


Justja !

Jag har glömt säga det, kolla vad jag fick hem i brevlådan idag !

 GratisBio.se

Två biobiljetter, från Gratisbio ! Lycklig som ett litet barn på julafton. Nu ska jag se på bio ! ;) / elin


min aik tröja

Kom på att jag aldrig la in bilder på det jag köpt men jag lägger in en bild på mig i min aik tröja nu så får ni se bild på mina skor imorgon och då hoppas jag också att jag orkar lägga upp bilder från i lördags från idas fest // felicia


Statistik

Tack alla underbara läsare :) Redan en vecka och vi har 112 idag på den röda ( vet att det inte räknas så menmen, har runt 50 på den blåa ! :) ) We love you, as much as you love us ;) 


DH

Ikväll 21.00 på kanal 5 drar desperate housewives igång igen, äntligen säger jag! Jag kommer sitta som bänkad varje tisdag klockan nio! Det är den absolut bästa serien utan tvekan!



Design

Nu ska Elin fixa en ny design, så bloggen kommer se lite konstig ut ett tag ! Stå ut med det ;)

Hajsan !

Nu är jag hemma. Efter en super jobbig skoldag, men det är iallafall skönt att jag slutar tidigt !

Annars så sitter jag och äter toast och dricker cola zero , bra mellanmål haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har haft en ointressant dag så :o hahah . vi hörs senare .puss på er !

 

har typ inget smink idag, haha

Dagens låt

Mario Vazquez - Gallery  ( gammal, men sjukt bra! )




Felicia

godmorgon

godmorgon?, vaknade för någon timme sen, är hemma idag också och ska vara hemma imorgon också men på torsdag blir det skola för mig faktiskt, känns som om jag missa världigt mycket just nu. Har So och matte boken hemma så ska plugga lite om jag orkar det!

Hur mår ni idag? själv mår jag mycket bättre än igår, just nu har jag bara sjukt ont i ryggen och huvudet.
Det började snö igår igen, fifan vad trött jag är på snön borde inte våran komma snart ?
aja ska gå och äta något nu, åt ingenting igår eftersom jag var magsjuk, och just nu är jag sjukt hungrig!
men vi hörs snart, pusshej

Felicia

Duschen

Nu ska jag duscha och tvätta håret. Sen efter att jag har fönat och plattat det ska jag faktiskt sova ! Jag är så sjukt trött så det finns inte... Ha det bra evribadi ! Puuusss / elin



freeeeeeeeeeeeak (;


Tips om hemsida ;

Vill du veta vilken ? ;) Klicka här !


Middag

Skoldagen har varit sjukt jobbig. Jag har varit otroligt trött och haft ont i huvudet.. Kändes bara som jag ville dö. Men jag överlevde iallafal. Och efter skolan var jag med Antonia en stund. Hon gick precis hem och nu ska jag äta middag, vi hörs senare. Puss ! :) // elin



Jag och Antonia, konfa läger 2009 (;

magsjuk

hejhej, vaknade och skulle gå till skolan idag men innan jag hann börja fixa mig spydde jag. Nu har jag spytt sex gånger och det är så jävla jobbigt asså ( förlåt utryken ) men som sagt är man magsjuk så är man, och jag får inte gå till skolan försen på torsdag! känns ganska jobbig faktiskt för imorgon har vi musik prov och på torsdag har vi engelska prov som jag inte kommer göra för att jag inte kunnat plugga till det, känns inte speciellt bra!

Har inte så mycket mer och skriva hoppas ni inte är lika sjuka som jag! nej men nu ska jag stänga av datorn och sova, sms:a 0736911282 och underhåll mig gärna! (a)<3 
Felicia

1 Mars

Hejsan igen.
Jo, jag lever ! Har dock bara inte skrivit något på ett tag. Anledning ? Nja.. jag har varit på bio idag med pojkvän. Såg bedtime stories, den var väll sådär. Trodde den skulle vara roligare ! .. Men sen åkte jag hem och somnade.. Jag är så sjukt trött så jag vetinte vad.. Så jag kommer somna närsomhelst. Täntke bara säga att, jag lever ;)

Ha det bra, puss !  // elin

Godnatt ?

hejhej kom hem för någon stund sedan, va hos J och hans kompis J va också där jäjä v väl ganska kul ?
nu kom mamma och pappa hem precis, jag ska plugga lite matte och so kanske engeska om jag hinner det sen ska jag sova om jag kan har ju sovit hela dagen idag :o
men vi hörs imorgon, och eftersom jag inte skriver mer idag så säger jag godnatt med detta inlägg! // felicia

Dagens låt

Right Round - Flo Rida ft Keisha




Felicia

Festen

hejhej vaknade för en stund sen, somnade halv sex igår. Vi hade ju jätte jätte jätte kul. Jäjä jag sabina och Rano sov i ett rum, vi tre hade iallafall kul! Vi satt vid datan och snackade i telefon ända tills klockan blev halv sex sen somnade vi, vaknade klockan tio och fick skjuts utav idas mamma och så fort jag kom hem somnade jag!

Festen kunde ha blivit roligare, ångrar lite att jag gick ändå!
men nu ska jag fixa mig sen ska jag ut skriver mer när jag kommer em plus att jag tagit massa massa bilder som ni kan få någon kväll, inte ikväll iallafall men vi hörs snart igen pusspuss / felicia

RSS 2.0