Alla dessa gratissidor

Det finns sjukt många, men vem gillar inte att få hem gratis presentkort osv? Jag tänkte bara skriva om alla, (mest för jag har tråkigt)

Gratismakeup -

alla vet väll om den här, man samlar ihop poäng genom att besöka hemsidor eller göra erbjudanden, värva vänner osv.  Dom har också många tävlingar, Tillexempel just nu är det en tävling om att du kan vinna en digital kamera från samsung i valfri färg. I love it !
Presentkorten är :

Kicks : 150 kr / 250 kr,

Åhlens :150 kr/ 250 kr

H&M :150 kr / 250 kr 

Nelly.com : 150 kr / 250 kr



Gratiskläder -
exakt samma som gratismakeup, samma personer som skapat sidan osv. enda skillnaden är presentkorten.
Presentkorten är :
H&M :
150 kr / 250 kr
JC : 150 kr / 250 kr
Nelly.com : 150 kr / 250 kr


Gratismode -
jag anser att det här är den bästa av alla gratissidor. man gör samma saker som på dom ovan. Fast jag tycker det är mycket lättare att samla poäng. Och sen är det lite annorlunda med vad man får. ( man får upp till 50 poäng per person man värvar !! )
Man kan få :
Trisslotter -
250 poäng
Biobiljett - 400 poäng
Presentkort på 300 kr - 750 poäng
Presentkort på 500 kr - 1400 poäng
Presentkort på 100 kr - 2250 poäng



Gratis tv-spel -
Samma personer som gjort gratismakeup och gratiskläder. Man vinner presentkort på game eller siba. ( om man tar presentkort på siba kan man ju köpa en ny mobil, dator, kamera osv.
Presentkorten är :
Siba : 150 kr / 250 kr
Game : 150 kr / 250 kr



Gratis bio -
Samla poäng och få presentkort eller biobiljetter. Man får biobiljetter för 400 poäng och presentkort på upp till 700 kronor. Också kan man få upp till 200 poäng för varje person som man värvar !




Pointshop :
jag Absolut älskar den här sidan ! det går lätt och fort att sammla ihop poäng och sen växlar man det till saker, inte presentkort ! ( fast det finns presentkort man kan välja om man vill ha det också ) det är som en shop online, där man bara samlar ihop poäng och sen får man shoppa vad man vill ha ! Allt från löshår, till lösnaglar, smink ( från Dior tex) , filmer,tv-spel,leksaker .. det finns hur mycket som helst !

PointShop.se



Freestreet -
En ny hemsida, där man också samlar ihop poäng och får presentkort på valfria affärer.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0