Hur du tjänar enkla pengar på din blogg:

Först så är det såhär , man kan inte vara under 18. Det måste ni förstå, alltså måste man ha målsmans tillstånd och deras bankkonto. Och ja, för att tjäna pengar måste man ha reklam såklart. Och då finns det två hemsidor som jag vet funkar och dom är enklast.

Affiliator.com

Affiliator -
Man blir helt enkelt bara medlem och sen söker man till olika annonsörer. Det finns väldigt många olika att välja mellan vilket är ju kul. Men det är dock lite svårt att få pengar på dom.. Mest att man får pengar genom att folk ska köpa saker. Men det är ändå en bra hemsida ! :)

Frossle.com

Frossle -
Jag tycker egentligen den här är bättre än Affiliator. Dock så finns det inte lika många annonser som det finns på Affiliator.  Dock det bästa blir du medlem så får du 50 kr ?! Det är sjukt bra . Det är också lite lättare att tjäna pengar här än vad det är på affiliator.

Lycka till allihopa !

Update

Jag har precis ätit. Kött med stekt potatis. Det var jätte gott ! Och snart ska min pappa och hasn flickvän iväg på bio, vilket menas med att jag får vara barnvakt... Det är bäst för dom att jag kommer få pengar för det.

Annars då ? Njaa inte så mycket. Felicia och Sabina är på Idas fest och typ .. jag har supertråkigt här ute hos pappa ! Han bor på landet så det finns inte så mycket att göra .. Men nu ska jag titta på tv och kolla runt lite på internet.Puss på er sweeties !


Äntligen hemma !

Hejsan bloggen.
Nu är jag hemma.. Det tog sin tid och förlåt för att jag inte bloggade som jag lovade ! Funkade bara inte :/ Men iallafall ! Jag har haft ganska kul faktikst.. Även fast jag bara åkte med pappa och syster.Först när vi kom dit gick vi ner i hytten och fixade lite. Sen åt vi buffeé ! Det finns ju inget bättre (a) Proppmätt efter det gick vi runt lite, shoppade tax free osv. Jag som tänkte att jag skulle köpa massa smink osv. Men det var bara lite godis. Jag måste spara pengar tills sommaren ! Iallafall, sen var det in på klubben och festa typ.. Haha. Somnade runt halv fyra och vaknade tolv, åt frukost, shoppade lite mer på tax freen och sen så efter ett tag var vi helt enkelt hemma ..

Och många kommentarer fick jag över min djurgården tröja
, djurgården tills jag dör ! ;)



Jag just nu, känner mig sliten och vill bara sova  .. puss påer, / elin

@ Sabina

hejhej sitter nu hos sabina och väntar på att hon ska börja fixa sig bestäma vad hon ska ha på sig och sånt för sen ska vi hem till mig och bestäma vad jag ska ha på mig. Jag har ingen aningen vad jag ska ha på mig så vi får se, men när vi är klara så åker vi till ida om jag kan blogga hemma hos ida så gör jag det men det är inte säkert att jag gör det, nej men nu ska jag dra vi kanske hörs senare ikväll eller så skriver jag imorgon när jag kommit hem, kisses // felicia

@kryssningen

Nu sitter jag på kryssningen med inget batteri på min data. Och jag har inte bloggat för internet har inte funkat. Men är hemma ikväll ,hörs då puss " // elin

Minea älskling

hejhej hur har ni sovit inatt ? själv har jag inte sovit speciellt bra har vaknat vå gånger oc sen somnat om igen, sjukt jobbigt! men vaknade för en stund sen då jag bestämde mig för att gå upp, har sminkat mig ska sätta på mig lite kläder snart för mammas kompisar kommer snart och ska äta frukost här!
Men eftersom jag inte pallar vara hemme då har jag och min älsklings Minea bestämt och hitta på något, hon kommer till märsta den här gången, skönt!
Vi kommer nog vara med Sabina. Elin har inte skrivit något i bloggen ho som lovade och skriva från kryssningen, jaja hon har säkert jätte kul, vill också på kryssning!
nej men nu måste jag dra skriver ikväll eller när jag får tid, justeja jag ska ju på idas fest idag sover hos henne också så jag skriver innan jag drar till henne ! pusshej så länge // felicia

trött

hejhej kom hem vid fem ungefär stannade hos mamma en stund sen köpte jag en present till ida.
Tar kort på allt imorgon eftersom jag är hur trött som helst just nu ska nog sova snart faktiskt!
Köpte ett par skor min aik tröja och idas present imorgon kommer minea till mig som sagt vet inte vad vi ska hitta på och jag vet verkligen inte heller vad jag ska ha på mig på idas fest men nu ska jag :

* Ringa ida
* tvätta bort mitt smink / ansiktsmask
* bestäma vad jag ska ha på mig imorgon

sen ska jag sova är sjukt trött, så med detta inlägg säger jag faktiskt godnatt!

Felicia

Kryssning!

Nu kommer pappa närsomhelst ! Jag hör av mig så fort jag kan, puusss !

 

Hejhej

Jag  bloggade inte imorse, jag hann inte !
Men nu är jag hemma från Stockholm med Felicia och Sabina. Dagens inköp vart Djurgården tröja,lösnaglar och leggings. Låter lite, ändå vart allting 630 :- .. Menmen, nu håller jag fakitskt på att städa och packa till kryssningeen ! Självklart bloggar jag därifrån med min älsklings data ! :) puss !



djurgården tröja - derby affären 500:-
lösnaglar - h&M 50:-
leggings  - ginatricot 79:-

stockholm/kista

Godmorgon, nu har jag fixat mig ska möta sabina i willys snart sen ska vi möta elin på stationen och sen åker vi till stockholm sedan Kista, jag tror jag kommer hem rätt tidigt iallafall, måste städa och lite sånt också för imorgon har mamma bjudit hit alla hennes kompisars familjer :|  Haha imorgon kommer Minea också, första gången hon ska hem till mig och stackarn alla kommer typ snacka med henne men men haha vi lär kanske gå ut eller något!
nej men nu måste jag till willys pusshej så länge!
Felicia

Dagens fråga. svara!



Felicia

Godnatt

Nu har jag tittat runt lite, och eftersom jag bytte dator och satte mig vid bärbara orkade jag inte fixa några bilder men imorgon ska jag iallfall köpa min aik tröja ett par skor och kanske stumpbyxor till det men får se om det bli mer än så!
Nej nu ska jag lägga mig och sova ska upp tidigt imorgon, ska upp vid nio ungefär fixa mig vid tio ska jag till willys möta sabina sen drar vi till stationen och träffarelin sen blir det stan och kanske Kista en stund också vi får se hur det blir med den saken men skriver innan jag åker iallafall!

försöker lägga upp dagenslåt men youtube vill inte funka så tyvärr bli det ingen dagens låt idag men kanske kan köra en dagens fråga snart, men det blir då sista inlägget. Men med detta inlägg säger jag godnatt! // felicia


Tips till er blekfisar !



Lite ironi i rubriken ! Men jag tänkte tipsa om den här brun utan sol. Jag tror många av er har sett den på reklam ett par gånger ;) Den kommer från Loreal och är en spray brun utan sol. Så inga händer behövs :) Jag har precis sprayat mig och det torkar jätte fort och vaknar nästa dag brun och fin. Det blir inte fläckigt eftersom man inte behöver hålla på med händerna ( och då slipper du missfärgade händer också ;) ) Den kostar runt 150 kr och finns att köpa på tex Kicks. Men nu ska jag kolla på film och sen sova, Stockholm och shoppa imorgon ! kiss /elin

Dagens inköp


Mjo, det var dagens små inköp haha ! Men allt köpte mamma åt mig, så jag fick allt gratis ! Först är det en brun utan sol för ansiktet, det är liksom en servett som man har i ansiktet men funkar också på armar/ben och sånt. Sen så.. Ja , misstolka inte ! Men idomin.. Jag har det på läpparna när jag sover. Jag är INTE fjortis som har 100 lager på läpparna varje dag, tro mig ! Och sen mascara, kostade bara 99:- ju ! :) Och vaseline, bebismjuka läppar och fina ögonfransar ! ( Smeta på lite på ögonfransarna innan du går och lägger dig, så blir dom längre och tjockare !
Nej, nu ska jag gå och duscha. pusspuss  // elin

Torsdag.

Kom hem för någon stund sen, var i eurostop med elin och sabina sen efter edt gick vi och köpte lite dricka och choklad på willys och gick hem till mig och hade sjukt kul!
vid åtta tiden gick vi ut och åkte i en isbacka eller just nu är det en snöbacke bara och så va det massa stenar så jag skit ont i rumpan efter som jag inte åkte på något!
Imorgon ska jag kanske till stan, vi får se hur det blir med den saken.
Ska titta runt lite på lite butiker lägger upp lite bilder på sånt jag vill ha sen också!
Nu ska jag titta runt lite och sånt måste lägga mig tidigt idag om jag ska till stan imorgon! men skriver nog något inlägg lite senare pusshej så länge då! // felicia



haha jag och Sabina förra året <3

Tingeling !

Hello !
Nu är jag hemma efter Eurostop och sen varit ute med Felicia och Sabina ! Har köpt lite saker idag, som jag ska ta kort på som jag lägger upp lite senare :) Just nu äter jag toast med fanta exotic ( goodast ) . Men ska bara äta upp skriver mer efter det ! Pussar ! // elin

nu drar jag ut.

hejhej nu drar jag till eurostop med mina älsklingar får se om jag köper något, nej men nu ska jag och sabina ner och få skjuts utav elins mami, pusshej så länge ! // felicia


Eurostop

Nu åker jag upp till Eurostop med Felicia och Sabina. PUSS !  // elin


Justja !

Jag har glömt säga det ! Pappa kom med en överaskning häromdagen ! Jag ska på kryssning imorgon ! Med Cinderella. Jag vet inte varför ,men det ska bli kul :) Ska shoppa sönder taxfreen iallafall ! Haha, nu måste jag fortsätta hjälpa mamma att fixa mitt rum. Puss ! // elin


Godmorgon !

Kanske lite sen Godmorgon. Menar väl god eftermiddag ! Har precis ätit en billys pan pizza och mamma står och håller på i mitt rum.. Vi ska bara fixa klart idag ! För dom som inte vet så målar vi och gör om mitt rum, från rosa till brunt och det kommer bli jätte fint :) Men idag så ska jag göra klar mitt rum, åka ner till centrum och sen vara med felicia. Ni får ha det bra . Puss på er ! // elin


Godmogron

Godmorgon, det här blir det första inlägget jag skriver såhär tidigt på mogronen ;o
Sitter just nu och väntar på att mammas kompis ska komma, ska be henne fixa min ögonbryn hon är så himla duktig på sånt tar bild på hur dom va och hur odm blev sen också! just nu har jag väldigt tjocka ögonbryn brukar aldrig fixa dom själv men vaje gång vi ska till henne eller hon till oss fixar hon dom och jag blir alltid nöjd!
vad ska ni göra idag förresten? själv ska jag första få mina ögonbryn fixade sen blir det väsby och sen ska jag vara med Elin och kanske Sabina. Som ni vet ska jag till stan på Fredag alltså imorgon :o då ska jag köpa min älskade AIK tröja!, den är så himla skön och jag älskar den! ska titta runt lite på några butiker se om jag hittar något jag vill ha (:

Nej men nu ska jag sluta sitta här och snacka massa skit ska fixa mig innan mammas kompis kommer!
men jag skriver ett inlägg innan jag drar till väsby, kisses!
 
Felicia

Ändrade planer och sen update

Jag var aldrig med Felicia.. Men jag gick till pressbyrån och köpte godis och cola och sen tog jag bussen hem till Antonia ! :) Vi satt och lekte med hennes nya laptop och typ.. Åt godis och drack cola ! Hahah. Men sen hämtade mamma mig klockan tio och vi åkte och köpte ännu mer godis :o ! Nu känner jag mig riktigt onyttig haha ! Men jag är jätte glad för jag ska köpa en djurgården tröja på fredag ! Haha och Felicia ska köpa en AIK, men ja, vi är bästavänner ;) Bjuder på en dagens outfit också ! Lite dåliga bilder kanske men dom funkar ! Puss på er  // elin

   

Jeans från H&M, ( visst har jag söta strumpor ?! )
Vanlig svart tröja från ginatricot och halsduk från ginatricot ( ser knappt nåt jag vet
Och idag har jag håret i tofs och diadem :)
Och sen en bild på min tröja jag ska köpa ! I looove it (a)

Onsdag

hejhej,  det blev inte som jag hade tänkt mig ritkigt. Köpte ingen present till Ida och var inte med Elin heller. Utan idga åkte jag till väsby gick runt några timmar men hittade inget jag ville ha så jag gick till mamma utav nån konstig anledning va där en stund vem vid sju nån gång åkte jag och mamma hem. Klockan åtta kom Sabina till mig vi var hos mig en stund sen gick vi ut och nu sitter jag här. Har lite planer inför veckan som ser ut såhär:

Imorgon:
väsby sen vara med Sabina
Fredag: Stan med Elin och kanske Sabina (köper Idas present då också)
Lördag:
Fest hos Ida, sover nog där vet inte än.
Söndag: åka hem, vara med sabina eller någon en stund sen blir det plugga lite också.

tycker att allt det där låter så himla kul förutom det där med plugga men men det är sån man måste göra.
Men på lördag tar jag med mig min digitalkamera så då blir det bilder det ända lilla problemet är att jag vet inte riktigt vart jag lagt den så ska leta efter den imorgon!
Men nu ska jag titta runt lite och läsa lite bloggar och så men skriver nog snart igen pusshej så länge // felicia

Godmorgon ?

Godmorgon, vaknade för någon timme sen ungefär, ligger fortfarande i min säng är sjukt trött faktiskt.
Men snart ska jag till väsby och köpa något till min kompis Ida som fyllde 14 igår och ska ha fest den 28:de!
senare ikväll ska jag va med min älsklings Elin vi får se vad vi hittar på.
Som ni kanske vet har jag sportlov den här veckan men jag vet inte vad jag ska göra, har inte bestämmt något och det känns lite jobbigt men idag ska jag iallafall vara med elin vi får se om jag är med Sabina (också en kompis till mig)
Jag har en till blogg men min kompis sabina som heter sabwandfeffe.blogg.se har bloggat i den ett halv år snart titta gärna in där också efter som jag kommer skriva där också men den här veckan lägger jag ner lite mer tid på den här bloggen eftersom den är ny och så!


men idag ska jag iallafall:
1. köpa en present till Ida
2. vara med elin
3. träffa sabina en stund iallafall.
4. bestäma vad jag ska göra den här veckan!


Onsdag

Hejsan bloggen !
Idag är det onsdag, och det är den 25e, vilket menar att jag får mitt barnbidrag insatt på mitt konto idag ! Happy happy ! Så jag har precis duschat och tvättat håret och ska snart gå och föna och platta det :) Sen åker jag med mamma upp till Eurostop, hon behöver en ny bikini till Lanzarote, ( fuck henne att jag inte får följa med.. ) Och sen ska jag vara med min älsklings Felicia ! ppuuss på er !

// elin

Tunika från ginatricot !


Kan inte sova så jag tittar runt lite på Ginatricots hemsida, Söt va ?!
Perfekt i sommar till ett par svarta tights och ballerina skor ! I like !

// elin

Första inlägget

Hejsan !
Nu börjar jag och Felicia blogga här. Och ja , vi kommer väll skriva om vad två vanliga tonåringar gör ( jag är 14 och felicia 13), om mode , kändisar osv. Följ bloggen med bloglovin och kommentera mycket ! :) Puss

// elin

Bloglovin !

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0